De vrijdagmiddag videodump 15-2-2013

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Niels WillemarsWe zijn nog steeds niet van het witte poeder af. Sneeuw hebben we het dan over. Omdat volgende maand om deze tijd de eerste banen alweer open gaan zou het toch fijn zijn als de temperatuur zo langzaamaan eens omhoog ging, richting een graadje of 20 bijvoorbeeld. Helaas kunnen we niks anders doen dan wachten, en video’s kijken natuurlijk. En daar komen wij om de hoek kijken, we hebben deze week weer een viertal leuke filmpjes gevonden. Opener van deze week is medelander Niels Willemars in een video geschoten bij Down Under. Niels heeft nog geen sponsor en het doel van deze video is er eentje te vinden voor hem, moet lukken zouden we zeggen. Deze week ook weer een video van Bernard Hinterberger. Ditmaal op een bijzonder mooie locatie, namelijk slot Belvedere in Wenen. In het kader van Liquid Force’s Amateur Hour kwam deze video van Nick Poulin voorbij, dat kun je toch bijna geen amateur meer noemen. De afsluiter van deze week is oosterbuur Marco Gradl in deze video van de Rise Up serie. Een fijn uiteinde gewenst!

 

[vimeo 59192070 690 380]

 

[youtube mr7LSymDErg 690 380]

 

[vimeo 51317564 690 380]

 

[vimeo 58956129 690 380]

Geef een reactie