Wake coaching bij Hip-Notics met James Young

geplaatst in: Algemeen | 0

Wake CoachingKabelbaan Hip-Notics wil riders graag helpen bij het landen van nieuwe (air)tricks. Vorig jaar zijn ze daarom gestart met het coachen van riders door een professionele wakeboarder. In 2012 was de coach Jamie Smith en dit jaar zal James Young deze taak op zich nemen. Het coachen vindt plaats op de tweemastinstallatie bij Hip-Notics en is beschikbaar voor alle gasten. Uniek zijn de radio-helmen waarmee de rider constant in verbinding staat met de coach en er dus snel geschakeld kan worden in de training. Lees hier meer over de coaching bij Hip-Notics.

 

Wake Coaching S-Cool bij Hip-Notics

 

Bij Hip-Notics kunnen riders sinds vorig jaar coaching krijgen van een professionele wakeboarder op de tweemastinstallatie. In sessies van 1 uur kunnen riders aan de slag in groepjes van maximaal 3.

 

Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van helmen met radio zodat er ook op het water goed gecommuniceerd kan worden met de coach en zijn instructies tot op de seconde precies kunnen worden uitgevoerd. Ook worden er video-opnames gemaakt zodat je na de sessie je voortgang en fouten kunt bekijken en daarvan leren.

 

Vorig jaar was Jamie Smith de coach en dat was een groot succes, veel gasten verlieten Hip-Notics met een lach op het gezicht vanwege de nieuwe trick die ze geland hadden. Dit jaar zal James Young de taak van coach op zich nemen.

 

Iedereen die wil kan boeken voor een coachingssessie, maar de beschikbaarheid is uiteraard afhankelijk van de drukte. Een uur gebruik maken van de tweemastinstallatie kost 40 euro, ook als je met meerdere personen van de coaching gebruik maakt. Je betaalt niets extra voor de coach!

 

Om een indruk te krijgen van de opzet kun je hier een foto-album van vorig jaar bekijken.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hip-Notics.

Geef een antwoord