WakeboardOnline introduceert wakeboard keuzehulp

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

WakeboardOnline WebshopHet wakeboardseizoen wordt binnenkort weer geopend, volgende maand gaan alweer de eerste kabelbanen open en zullen ook de eerste boten alweer te water gaan. Voor veel wakeboarders dus tijd om zich te orienteren op materiaal voor het nieuwe seizoen. De collectie wakeboards is dit seizoen uitgebreider dan ooit met bijvoorbeeld een serie nieuwe kabelplanken van Jobe en Ronix. Dat maakt het kiezen er niet makkelijker op. Webshop WakeboardOnline heeft daarom een online keuzehulp ontwikkeld. De bezoeker kan online een formulier invullen met vragen over o.a. geslacht, gewicht en lengte. Dit formulier wordt na verzending geanalyseerd door de medewerkers van WakeboardOnline, en op basis daarvan wordt een persoonlijk advies voor een wakeboardmodel samengesteld, waarbij ook rekening wordt gehouden met het beschikbare budget en eventuele merkvoorkeuren. Vaak kan daarbij zelfs direct een passende aanbieding worden gedaan voor het aanschaffen van het wakeboard.  Zelf een advies ontvangen? Vul dan hier het formulier in.

Geef een reactie