Ikwilwakeboarden.nl laat zien waar je kan wakeboarden

geplaatst in: Algemeen | 0

Ik wil wakeboardenDe makers van de site www.wakeboardnederland.nl hebben onlangs een nieuwe site gelanceerd www.ikwilwakeboarden.nl. Deze site geeft een overzicht van de openingsdata van de diverse kabelbanen en wakeboardscholen in het land. Je hoeft dus niet langer internet af te struinen om alle openingstijden bij jou in de buurt te verzamelen, deze worden overzichtelijk gepresenteerd op de site. Per provincie worden de exploitanten genoemd en daarbij de datum van de eerste opening dit seizoen. Bij de opmerkingen kun je meer informatie vinden over de opening. Je kunt op alle eigenschappen sorteren, dus wil je de openingsdata chronologisch op een rijtje dan kan dat. Kijk dus hier waar je dit weekend het water op kan.

Geef een reactie