Inschrijven clubavonden Wakeboardschool Loosdrecht

geplaatst in: Algemeen | 0

Wakeboardschool LoosdrechtWakeboardschool Loosdrecht biedt ook dit jaar weer de populaire ‘clubavonden’ aan. Wakeboardliefhebbers kunnen zich inschrijven voor deze avonden en kunnen dan tegen gereduceerd tarief 10 avonden wakeboarden. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe opzet waarbij het mogelijk is avonden in te halen. In het verleden moesten mensen wel eens avonden missen (waar ze wel voor betaald hadden) omdat ze bijvoorbeeld op vakantie waren. Sommigen weerhield dit er zelfs van om zich uberhaupt in te schrijven. Vandaar dat het dit jaar voor het eerst mogelijk is om ‘vrije’ avonden in te plannen en deze later in te halen. De prijs is ondanks de crisis al enige jaren ongewijzigd en blijft ook dit jaar staan op 395,-. Inschrijven kan via [email protected].

Geef een reactie