Tom van de Kerkhof teamrider voor Rubesch

geplaatst in: Algemeen | 0

Tom van de KerkhofDe Nederlandse wakeboarder Tom van de Kerkhof is per 29 maart toegevoegd aan het wakeboardteam van Rubesch Wakeboards. Hij is de tweede rider van het team, naast Bram Hoogenkamp. Tom heeft er erg veel zin in en zegt hierover “Ik ben super enthousiast dat ik voor Rubesch mag gaan varen. De boards van Rubesch zijn super sterk en uitgerust met een van de beste sliderbases ter wereld. Dit past erg goed bij mijn agressieve wakeboard stijl. Mijn ambitie momenteel is gezond blijven, leuke wedstrijden rijden en volop genieten van lekkere wakeboardsessies met vrienden en andere goeie riders. Mijn sponsoren zijn Protest Kleding en Teva footwear en vanaf vandaag mag ik daar Rubesch boards aan toe voegen. Ik verwacht een topseizoen en een goede samenwerking met 365 Boardsports!”

Geef een reactie