Teva Blue Line klaar voor het nieuwe seizoen

geplaatst in: Algemeen | 0

Opening Teva Blue LineZoals jullie hebben kunnen lezen wordt morgen het seizoen bij Down Under officieel geopend met een spetterende actie! En de opening van het seizoen bij Down Under betekent ook de opening van de Teva Blue Line. Tijdens de Season Kick Off zal er een nieuw obstakel onthuld worden voor de Blue Line, speciaal ontwikkeld door Daan Rigter en Sjors van de Kerkhof. En dan zijn er ook nog de Teva Blue Line Nights: speciale avonden in juli, augustus en september waarbij je gebruik kan maken van de Teva Blue Line. Aan het einde van deze reeks avonden zal er een contest volgen waarmee mooie prijzen te winnen zijn.  En als klap op de vuurpijl is er ook nog eens een gloednieuwe wakeskateschoen gelanceerd: de SlimKosi. Meer weten over de seizoensopening bij de Blue Line en de Blue Line Nights? Lees dan hier verder. Volgende week meer over de Slimkosi!

 

De Teva Blue Line wacht weer op je!

Een gloednieuwe wakeskatesneaker en obstacle luiden 2013 in.

 

Capelle, 18 april 2013 – In het voorjaar van 2013 schittert de Teva Blue Line weer in volle ornaat in de wateren van Down Under in Nieuwegein. Vanaf de grande opening tot aan het uiterste einde van het seizoen is Teva’s Wake Playground weer volop bezet. Natuurlijk niet altijd, dus er is ook zeker nog tijd om op je dooie gemakje te boarden. Natuurlijk met de Slimkosi aan de voeten.

 

Opening

Op zaterdag 20 april trapt Teva af met de opening. Teva’s atleten Sjors van de Kerkhof en Daan Rigter bouwden de afgelopen periode een eigen obstacle: homemade en alleen voor de Teva Blue Line. Tijdens de opening wordt deze onthuld en meteen in gebruik genomen door wakeboarders en wakeskaters.

 

De Teva wakeskaters zie je tijdens de opening staan op de gloednieuwe Slimkosi. Teva’s wakeskateschoen die ook goed staan onder elke zomerse outfit. Slim design, stevige grip en goede zomerse kleuren. Wat wil je nog meer? Vanaf april is de Slimkosi verkrijgbaar vanaf € 69,95 en in een heren- en damesuitvoering.

 

Teva Blue Line Nights

Als je echt zo goed wilt worden als de professionele wakeskaters en –boarders of gewoon hun tricks wilt zien kom dan naar de Teva Blue Line Nights. Juli, augustus en een avond in september kan je een kijkje komen nemen en lekker gaan boarden. Aan het einde van de reeks volgt er een contest waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Wil je daaraan mee doen of ben je gewoon nieuwsgierig? Houd dan facebook.com/teva in de gaten.

 

Juli: 14,16,21,23,30

Augustus: 4, 6,11,13,18,20,25,27

September: 1

 

Kids Kamp

Voor de stoere jongens en meisjes wordt het een hele mooie zomer. Een tweedaags kids kamp laat ze kennis maken met de Teva Blue Line door te boarden, tuben en met elkaar te beach sporten en overnachten op het strand. Actiever en spannender kan het niet! Bekijk voor meer informatie www.teva-nl.com

 

16 & 17 juli

18 & 19 juli

Geef een reactie