Tom Fooshee lucht zijn hart

geplaatst in: Algemeen, Video's | 1

Nick DaviesOp Alliance Wake is dit weekend een lijvig stuk geplaatst door Tom Fooshee. Hierin spreekt hij pro-wakeboarders aan op de trend die momenteel heerst om bijvoorbeeld zoveel mogelijk spins in een raley te drukken. Hij pleit voor meer tricks die mooi en stylish zijn om te zien, en vraagt de pro’s om zich minder te focussen op tricks die wel erg moeilijk zijn, maar er niet mooi en strak uitzien, zoals Raley 720’s e.d. Lees hier zijn uitgebreide ’tirade’ (Engels). Of Nick Davies dit stuk ook gelezen heeft weten we niet, maar feit is wel dat hij niet lang na het verschijnen van het artikel dit filmpje plaatste.

 

Update: En als we toch aan het criticasten zijn: hier een leuk stukje over ‘prespinnen’.

 

[vimeo 64489035 690 380]

Geef een reactie