Win een oranje Shred Ready helm bij WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

WakeboardOnline koninginnedagactieKoninginnedag komt er aan en dit jaar is dat een hele bijzondere: niet alleen zal het de laatste zijn, maar ook vindt de inhuldiging van Prins Willem-Alexander als koning plaats. Om dat te vieren zie je overal weer de oranje en rood-wit-blauwe accessoires opduiken. Als gezonde Hollandse wakeboarders willen we natuurlijk meedoen aan deze feestvreugde en daarom geeft webshop WakeboardOnline een oranje Shred Ready helm weg. De helm kun je winnen door op Facebook de actiefoto te delen en de Facebookpagina van WakeboardOnline te ‘liken’, kortom: een like-share-win actie. De actie loopt tot bevrijdingsdag (5 mei) en dan zal via Facebook bekend gemaakt worden wie de helm gewonnen heeft.

Geef een reactie