Uitslagen Red Bull Wake of Steel 2014

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Afgelopen weekend deden 16 van ’s werelds beste wakeboarders mee aan het evenement Wake of Steel georganiseerd door Red Bull in Linz te Oostenrijk. Het was alweer de derde editie en ook dit jaar lag er weer een enorm drijvend metalen obstakel in het water waarop de riders los konden gaan. Tijdens de kwalificaties vielen er 6 riders af, waardoor er 10 boarders doorgingen naar de semi-finales waar de riders head-to-head moesten strijden om zo te bepalen wie er uiteindelijk in de super-finale kwam. Uiteraard was dit een harde strijd, en wie er uiteindelijk een podiumplaats hebben weten te veroveren kun je hier lezen. Check hier een filmpje van het evenement.

  1. Daniel Grant (THA) 80.67
  2. Nico von Lerchenfeld (GER) 78.67
  3. Julian Cohen (USA) 77.00

Geef een reactie