Update Cable of the Year 2014

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Al meer dan 400 wakeboarders hebben hun stem uitgebracht op hun favoriete kabelbaan in de WakeboardOnline Cable of the Year 2014 verkiezing. In de vorige tussenstand stond Waterski Zeumeren op de eerste positie, maar we meldden al dat de verschillen klein waren en dus ook andere kabelbanen nog een goede kans maakten op de eerste plek. Diverse oproepen op Facebook hebben dan ook effect gehad voor Down Under want zij hebben de eerste positie overgenomen van Waterski Zeumeren. De verschillen zijn echter nog steeds erg klein dus wij raden iedereen die nog niet gestemd heeft aan om zijn of haar stem uit te brengen op deze pagina. Bekijk hier de huidige top drie.

 

De tussenstand op 4-11-2014

  1. Down Under
  2. Waterski Zeumeren
  3. Burnside Cablepark