Laatste tussenstand Cable of the Year verkiezing

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

De Cable of the Year 2014 verkiezing loopt nog een weekje en inmiddels hebben bijna 500 wakeboarders hun stem uitgebracht op hun favoriete kabelbaan. Het is al een poosje erg spannend want er liggen drie kabelbanen erg dicht bij elkaar. Burnside Cablepark, Down Under en Waterski Zeumeren stonden in deĀ vorige update in de top drie. Vandaag geven we de laatste tussenstand voordat we volgende week de uitslag bekend maken. We willen nogmaals aankaarten dat de verschillen niet heel groot zijn, dus zelfs kabelbanen die nu niet in de top drie staan kunnen nog de eerste plek veroveren. Heb jij nog niet gestemd help dan je favoriete kabelbaan aan de titel Cable of the Year 2014 door hier je stem uit te brengen, je maakt dan ook nog kans op de Unite Golf Wakeboardbag. Om de huidige top drie te zien klik je hier.

 

Onderstaand de laatste tussenstand van de Cable of the Year 2014 verkiezing. Qua positie is er niets veranderd, maar de afstand tussen Down Under en Zeumeren is wel iets groter geworden, maar nog niet onoverbrugbaar groot. Dat geldt natuurlijk ook voor Burnside Cablepark en de kabelbanen die niet in de top 3 staan. Ons advies: een Facebookoproep om te stemmen doet wonderen!

  1. Down Under
  2. Waterski Zeumeren
  3. Burnside Cablepark

Maandag 1 december wordt de uitslag bekend gemaakt!