De vrijdagmiddag videodump 20 november 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een stormachtige week is het tijd voor weekend! Zorg dat je kan meepraten over de dikste wakeboardvideo’s van afgelopen week, wij zetten ze voor je op een rijtje. Er zullen weinig wakeboarders zijn die Daniel Grant niet kennen, in samenwerking met Ripcurl heeft hij een nieuwe edit gedropt die geschoten is in Bali ‘Island Blessings. Sang Hyun Yun heeft nog niet de reputatie van Daniel Grant, maar timmert wel lekker aan de weg, check hier deze allround boarder tijdens kabel- en bootsessies. Met Southern Comfort hebben we mooie avonden beleefd, of dat bij Matt Tonne ook het geval is weten we niet, maar het is wel de naam van zijn nieuwe edit. Als laatste nemen we afslag 13 met Jon Dickey en Alex Graydon bij Valdosta Wake Park. Prettig weekend en tot volgende wake!