De Oudejaarsdag Videodump 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Op deze laatste werkdag van het jaar helpen wij je de eindstreep te halen door het voorschotelen van een paar leuke wakeboardvideo’s. Pak een oliebol en enjoy! Wat is op oudejaarsdag leuker dan een beetje terugblikken op afgelopen jaar? Twan Hendrix doet dat in deze 2015 recap video. Oliver Derome laat in deze video zien dat hij overweg kan met zowel het grootste als het kleinste board uit de Slingshot collectie. Nog meer Slingshot in deze edit door de Slingshot boys van Terhills Cablepark. Maxine Sapulette is naar Hip-Notics geweest afgelopen maand en daarvan is deze edit het resultaat. Voor de afsluiter moet je even gaan zitten, een half uur lang Daniel Grant in de film ‘Tao’. Namens WakeboardOnline een gelukkig nieuwjaar met veel waterplezier gewenst!