De vrijdagmiddag videodump 22 juli 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een hete week werden we er vanochtend toch weer even aan herinnerd dat we in Nederland wonen met een langdurige regenbui. Nu is het tijd voor de lunch en schijnt het zonnetje weer lekker dus komen we weer in de stemming op dit weekend het water op te gaan. Daarom weer de dikste edits van afgelopen week op een rijtje. En wat is er lekkerder om je lunch mee te beginnen dan‘Buttery Biscuits’. We kijken mee met het Sesitec team die een tripje heeft gemaakt naar Texas, met als logisch gevolg een edit met de naam ‘Sesi-Texas’. De volgende edit is geschoten bij Turncable en laat de nieuwe lines zien van Tobias aka Chilvio. Clayton Underwood mag deze serie eindigen met zijn nieuwe edit The Daily Grind. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

https://vimeo.com/170712590