De vrijdagmiddag videodump 13 oktober 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Het is alweer een stuk frisser aan het worden en het water dat dankzij de warme septembermaand nog lekker op temperatuur was is rap aan het afkoelen. Het lijkt er op dat je aanstaande zondag nog wel kan genieten van prima nazomerweer. Daarom gaan we jullie alvast in de stemming brengen voor het weekend met wat frisse edits. Van Benjamin Leclair zagen we al vaker video’s voorbij komen hier, en ook zijn nieuwste is weer erg fijn om naar te kijken.. Zo op het eind van het seizoen komen natuurlijk ook weer vele recaps voorbij, deze is van wakeskater James Harrington. Joel DeRoche hebben we ook vaker gezien en deze week kunnen we hem in actie zien in zijn nieuwste edit All In. De afsluiter is geschoten bij The Bricks met een camera van slechts 35, en Felix Georgii, Nico von Lerchenfeld en Lukas Suess laten zien dat je daarmee ook een prima edit in elkaar kan draaien. Prettig weekend en tot volgende wake!