De vrijdagmiddag videodump 16 februari 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Van de week hebben we een klein voorproefje van de lente gezien en dat smaakt natuurlijk gelijk naar meer. Helaas zullen we nog even moeten wachten op het echt lekkere weer maar tot die tijd doen we het met de video’s van anderen. Bijvoorbeeld de comeback van Harley Clifford. Op onze Facebookpagina kon je enige tijd geleden lezen (en zien) dat een tyfoon flink had huisgehouden bij Camsur Watersports Complex. Inmiddels is het meeste puin geruimd en kan er in ieder geval weer goed gewakeboard worden, zoals je kunt zien in deze edit. The Quarry is een nieuwe wakeboardbaan vlakbij Chicago, Dary Znebel neemt je mee het water op daar. Als laatste hebben we weer eens een wakeskate-edit in de aanbieding: Matti Buys laat je mooie beelden zien. Prettig weekend en tot volgende wake!