Help Sanne Meijer naar Amerika met crowdfunding

geplaatst in: Algemeen, Pictures | 0

De Nederlandse top-wakeboardster Sanne Meijer is een crowdfunding campagne gestart. Na een jaar vol ze blessures en revalidatie wil ze dit jaar een comeback gaan maken. Daarvoor zal ze veel moeten reizen, onder andere naar Amerika voor trainingen, en uiteraard naar diverse wedstrijden over de wereld. En dat reizen een hoop geld kost weten we allemaal. Daarom is Sanne via Wij Zijn Sport een crowdfundingcampagne gestart om op die manier te proberen het geld voor de trips bij elkaar te krijgen. Ze heeft er ook een leuke video over gemaakt, die kun je hier checken. Draag jij dus de sport in het algemeen en Sanne in het bijzonder een warm hart toe, doneer dan hier. Je kunt zelf een bedrag kiezen of een ‘giveback’ selecteren waarbij Sanne ook een wederdienst levert, zoals het schrijven van een persoonlijk kaartje vanaf alle bestemmingen die ze bezoekt. Om het goede voorbeeld te geven hebben wij alvast gedoneerd, wie volgt?!

https://www.youtube.com/watch?v=-ctcR9Q3WxE