De vrijdagmiddag videodump 11 augustus 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De zomer laat het de laatste paar dagen/weken een beetje afweten in Nederland, maar desalniettemin kunnen we natuurlijk prima het water op. En daarom is het zaak om gemotiveerd te blijven en dat hopen we te bereiken met deze rits video’s. Mocht je een wakeboardkamp bezoeken dan is dat natuurlijk sowieso een goede manier om aan je skills te werken, hoe dat er aan toe gaat op zo’n camp zie je in deze video van Elooa Wakeboard Camp bij Turncable. Of je op zo’n camp net zo goed wordt als jong talent Loic Deschaux kunnen we je niet beloven. De Australische Garret Lockrem zocht het ver van huis, hij is naar Oregon geweest. James Windsor is zo’n 300 dagen van huis, en dan is het ook wel lekker om gewoon eens thuis te zijn. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

https://vimeo.com/218984944