De wakeboard videodump 27 oktober 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Het laatste weekend dat de (meeste) kabelbanen open zijn staat voor de deur. Gelukkig zijn er nog een paar locaties voor de die hards die ook na oktober nog open zijn. En van die-hards is het een klein bruggetje naar Sam de Haan, check hier zijn nieuwste edit ‘Come Again’. In het volgende filmpje niet alleen maar pure actie maar ook een kijkje in het leven van Trever Maur. Josh Twelker is er deze week ook bij in een edit van Union Wakeboarder, check hier ‘White Lines’. En omdat het bijna Halloween is eindigen we in stijl met wakeboardsters in Halloween kostuums, dus zeker checken als je Amber Wing, Bec Gange en anderen eens in grappige kostuums wilt zien boarden. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://www.youtube.com/watch?v=VVf6TDxB41I