2018 Slinghot wakeboards en wakeboardboots nu verkrijgbaar

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

De 2018 Slingshot wakeboards en 2018 Slingshot wakeboardboots zijn toegevoegd aan onze shop en vanaf nu te bestellen! Oude vertrouwde modellen zoals de Windsor en Terrain zijn er natuurlijk weer bij maar er zijn ook nieuwe modellen zoals de Coalition en Gunn Terrain en voor de dames het Contrast wakeboard. Zoals je van Slingshot mag verwachten is het design weer tot in de puntjes uitgewerkt en zien de producten er superstrak uit. Dus of je nu een Slingshot wakeboard zoekt voor achter kabelbaan, boot, of beide, er is voor ieder wat wils. De missie van Slingshot is niet voor niets om jou te voorzien van het beste materiaal voor avonturen op het water.

De line up voor de boots bestaat uit oudgedienden Shredtown, RAD, Option, KTV en Jewel. Natuurlijk zijn de vorig jaar geïntroduceerde gummy straps op de boots er weer bij, hiermee maak je de boots eenmaal goed vast en gaan ze niet los tijdens het boarden. Twijfel je nog over het model bekijk dan de board matrix of vraag ons om advies! Bekijk alle 2018 Slingshot Wakeboards hier, en alle 2018 Slingshot Bindingen hier.