De wakeboard videodump 9 februari 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Het was goed fris afgelopen week. Maar het zonnetje dat ook scheen maakte toch dat je een beetje een lentegevoel kreeg. Laten we dat gevoel dit weekend lekker vasthouden. We proberen je daarmee te helpen door wat leuke wakeboardvideo’s te delen. En de samenvatting van de eerste editie van Plastic Playground mag dan niet ontbreken. De volgende is er eentje van telefoonhoesjesmerk Lifeproof met Cjarro Djupsö in de hoofdrol. Tot zoveer de wat kortere filmpjes, we hebben nu twee wakeboardfilms op de rol staan. De eerste is er eentje uit Canada: “Outhouse The Deuce”, met o.a. Mickey Henry en Derek Brown. De volgende is er eentje van Isrealische origine maar geschoten in de Filippijnen. Check Moti Levi & friends in ‘Se7en’. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/252821985