De wakeboardvideo dump 30 maart 2018

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Wat is er beter dan een vrijdagmiddag? Een vrijdagmiddag voor een lang weekend natuurlijk! En omdat de weersvoorspellingen ook nog eens zeer behoorlijk zijn lijkt het voor ons wakeboarders een fijn weekend te worden. En wij gaan je in ieder geval helpen om hem goed te beginnen met de best wakeboardedits. Snel uitgekeken op een wakepark? Dominik Guhrs en Miles Töller laten je zien hoe je 3 kabelbanen kan doen in 1 dag.. William was van de week ook goed vertegenwoordigd op internet door de aandacht voor zijn edit ‘Mirrors’, geschoten in de Filippijnen en gemaakt door Pilchard Productions. De volgende edit komt ook uit de Filippijnen en hierin speelt Ludovic Leblanc de hoofdrool. We sluiten de week, en tevens maart, af met een duo: Charly Robert en Bruno Ulott bij Mayan Water Complex. Prettig paasweekend en tot volgende wake!

 

https://vimeo.com/261226145