De wakeboardvideo dump 8 februari 2019

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een grauw en winderig weekje is het toch bijna zover: het weekend staat voor de deur. Maar voordat we weer gaan genieten van onze vrije tijd checken we natuurlijk eerst even de laatste wakeboardvideo’s. Niels Willemars mag de spits afbijten met zijn laatste edit vanuit Down Under: ‘Keeping it Simple’. Next up is Raph Trinidad met zijn winnende run van de IWWF Philippines Cable Wakeboard Nationals 2019. Vorige week hadden we Anna Nikstadt bij CWC, en deze week op dezelfde locatie kunnen we kijken naar Taylor McCullough. De laatste edit is het nieuwste project van Ian Curry-Lindahl. Een video geschoten bij Sunset Wakepark met o.a. Daniel Grant, Dominik Guhrs en Pedros Caldas. Check out ‘Sambagua’. Prettig weekend en tot volgende wake!