Fotoserie: Improve Yourself no. 2

geplaatst in: Algemeen, Evenementen, Pictures | 0

Improve YourselfDeze zomer kun je in Alphen aan den Rijn bij kabelbaan Wet ’n Wild werken aan je wakeboardskills tijdens de Improve Yourself avonden. Van juni tot september wordt er elke maand een avond georganiseerd waar je onder begeleiding van pro’s kan leren wakeboarden of zelfs nieuwe tricks leren. De eerste 2 avonden zijn inmiddels achter de rug en zijn druk bezocht, dus wil je nog een van de 2 overgebleven avonden bijwonen, reserveer dan snel via http://www.boardlegends.nl/. Fotograaf Rolf Parree was aanwezig bij de tweede avond en heeft daar een paar mooie plaatjes geschoten, check ze hier!
“Rain did not keep the crowd away.”

From improve yourself 2nd stop, posted by Rolf Parree on 7/28/2010 (44 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Geef een reactie