Naam CK Pro Serie bekendgemaakt door Jobe

geplaatst in: Algemeen | 0

Christian KoesterEen poosje terug kon je hier lezen over de samenwerking tussen Jobe en wakeboarder CK Koester. Daarin werd beloofd dat er in 2012 een officiele Christian Koester Pro Serie op de markt zal komen. Jobe heeft nu de naam van de serie bekendgemaakt. In samenwerking met CK is besloten de serie ‘Click Series’ te noemen. De serie zal bestaan uit helm, vest en natuurlijk een wakeboard en zal vanaf oktober 2011 verkrijgbaar zijn. Lees hier het volledige persbericht.

 

Jobe maakt naam van Christian Koester Pro Serie bekend!

 

Vorige maand maakte Jobe bekend dat zij een officiële samenwerking met wakeboard rider Christian Koester aangegaan zijn. In 2012 zal Jobe een officiële Christian Koester Pro serie op de markt gaan brengen. Dit bericht was groot nieuws in de wakeboard kabel industrie en zorgde voor ontzettend veel reacties.

 

Zelf bepaald

Vandaag kan Jobe dan eindelijk de naam van de pro serie bekend maken. Dit om de al die nieuwsgierige mensen alvast wat informatie te geven. Na veel overleg met Christian Koester is er besloten om de Pro Serie de “Click Series” te gaan noemen. Christian Koester heeft de naam zelf bedacht en het Jobe team kon zich heel vinden in deze keuze.

 

Vest, Wakeboard en Helm

Zoals eerder vermeld bestaat de ‘Click Series’ uit een wakeboard, een vest en een helm. De producten van de Jobe ‘Click Series’ zullen vanaf oktober 2011 verkrijgbaar zijn. Binnenkort zullen de eerste product specificaties van de producten worden gepresenteerd! Dit bericht wordt dus vervolgd.

 

Tot die tijd kun je de officiële Jobe website in de gaten houden voor het laatste Jobe nieuws; www.jobesports.com

Geef een reactie