Preview van Austin Hair serie bij Jobe

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Austin HairEen paar weken geleden meldde Jobe dat boarder Austin Hair is toegevoegd aan het team. Met de lancering van dit nieuws werd ook bekend gemaakt dat hij een eigen pro-serie zou krijgen binnen de Jobe productlijn. Over deze pro-serie is inmiddels meer informatie bekend en Jobe licht een tipje van de sluier op over de nieuwe board, bindings, handle en helm in dit bericht.
 
 
Preview van de Austin Hair Jobe Pro Serie!

 

Enkele weken geleden maakte Jobe het nieuws wereldkundig dat zij Austin Hair hebben toegevoegd aan het Jobe team. Het merk heeft een 3-jarig contract getekend met de Amerikaanse pro rider. Het nieuws zorgde voor enorm veel positieve reacties uit de industrie. Austin Hair krijgt binnen de Jobe collectie een eigen lijn en om alle nieuwsgierige mensen tegemoet te komen, geeft Jobe alvast wat informatie over deze productlijn vrij.

 

Austin Hair Pro Serie

De Jobe Austin Hair Pro Serie zal bestaan uit maar liefst 4 producten; Een wakeboard met bindingen, een helm en een handle. In het diepste geheim werkt het Jobe team samen met Austin al maanden aan de shapes en de graphics van Austin’s Pro Serie. Zoals Jobe dat ook doet met de CliCK Serie (Christian Koester) en de Max Serie (Maxine Sapulette), staan de wensen van de rider centraal bij het ontwerp.

 

Boards & Bindings

De shape van Austin’s board is gebaseerd op de Unix uit de huidige collectie. Deze razendpopulaire shape is zowel geliefd bij de boot- als bij de cable riders en sluit daarom ook naadloos aan bij Austin Hair. De graphic van het boards is alles behalve doorsnee. Jobe zal zich anders dan alle andere wakeboard merken gaan positioneren, en het wakeboard van de Austin Series is het eerste wapenfeit. Het board is gevuld met vele felle kleuren en uitgesproken lettertypes. De ‘new school’ look is uniek voor de scene waardoor zowel Austin als Jobe een groot succes voorspellen. Uiteraard bestaat de Pro Serie ook uit bijpassende bindingen.

 

Handle & Helm

Austin Hair zal ook zijn eigen handle en helm binnen de Jobe collectie krijgen. De Austin Hair Pro handle wordt extreem licht met een sterke aluminium “Double-D bar”. De helm van de Austin Series zal een zeer comfortabele pasvorm krijgen zodat het geen belemmering vormt bij het uitvoeren van tricks. De graphics van de handle en de helm sluiten perfect aan bij het board en bestaan dan ook uit felle kleuren.

 

Houdt de Jobe website in de gaten voor de laatste updates omtrent de Austin Pro Serie: www.jobesports.com.

Geef een reactie