Vernieuwde website Jobe gelanceerd

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Jobe StarHet wakeboardseizoen is zo goed als voorbij maar dat is voor Jobe geen reden om rustig aan te doen. Onlangs werd al de catalogus met 2013 materiaal uitgebracht, maar nu is ook de vernieuwde website online! De oude website is een complete metamorfose ondergaan maar het vertrouwde ‘fusion of fun’-gevoel is gebleven, Ook zijn er een aantal vernieuwingen doorgevoerd op het gebied van de productinformatie. Lees hier meer info daarover in het volledige persbericht.

 

Jobe lanceert vernieuwde website!

 

Eerder deze maand heeft het watersport merk Jobe haar nieuwe catalogus uitgebracht. In dit stijlvol boekwerk wordt de spectaculair vernieuwde collectie voor 2013 gepresenteerd.

 

Bij deze nieuwe catalogus hoort natuurlijk ook een vernieuwde Jobe website. Daarom heeft Jobe de officiële Jobe website (www.jobesports.com) een complete make-over gegeven.

 

Op de website is het vertrouwde Fusion of Fun gevoel nog steeds te ervaren maar nu met de producten uit de 2013 collectie. De volledige Jobe 2013 collectie is dan ook online te bekijken. Daarnaast zijn de gratis downloads vernieuwd, is de team informatie weer up to date en is de dealerlijst aangevuld met nieuwe dealers en distributeurs.

 

Een interessante nieuwe sectie op de website is de ‘Softgoods Experience’. De nieuwe Softgood lijn (wetsuits, vests, boardshorts en rashguards) van Jobe is helemaal vernieuwd en bestaat uit 3 stijlen. Dit verdient volgens Jobe de nodige aandacht waardoor zij de ‘Softgood Experience’ ontwikkelde. In deze sectie worden alle stijlen uitgebreid uitgelicht.

 

Zoals je van Jobe bent gewend, zal de ook de vernieuwde website dagelijks worden bijgewerkt met nieuwsberichten en verse downloads!  Surf snel naar www.jobesports.com en ervaar het ultieme Jobe gevoel zelf.

Geef een antwoord