De vrijdagmiddag videodump 21-6-2013

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Thai Wake ParkHet is weer vrijdagmiddag en je weekend is nabij. We hebben weer wat leuke video’s opgezocht dus pak een broodje erbij en ga er even voor zitten. We beginnen deze week met een regenachtige wakeskatevideo van Marius Klauenberg. Aanstaande zondag vindt Red Bull Rising High plaats, maar Red Bull Wake of Steel ligt nog vers in het geheugen, daarom een video met highlights. Dan hebben we ook nog een vette edit van Fox Wake bij Olimpic Cable Park Barcelona. Als laatste een video met alleen maar dikke tricks van o.a. Daniel Grant en Lior Sofer, een compilatie bij Thai Wake ParkPrettig weekend en hopelijk mogen we nog wat mooi boardweer krijgen.

 

[youtube 14UfcV8CMxY 690 480]

 

[youtube h_9IpTLIGdI 690 480]

 

[youtube –pxBxJI-qY 690 480]

 

[youtube hnXrbCqFs6g 690 480]

Geef een reactie