De vrijdagmiddag videodump 15 mei 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een mooie hemelvaartsdag gaan we alweer een weekend tegemoet met wederom prima condities om het water op te gaan. En of je nou moet werken vandaag of niet: pep jezelf lekker op met onze videodump. De boys van Junction 23 zijn op bezoek geweest bij JBSki en dat heeft deze video opgeleverd. Vervolgens nemen we een kijkje bij Wasserski Langenfeld naar een video van Dominik Schwarz. Vorige week hadden we al een video van de Shredtown Jamboree van het onderdeel Best Trick Park en deze week een samenvatting van ‘Best Trick Land Gap’ competitie. En na het zien van die video’s vraag je je vast af of daar niet af en toe iets verschrikkelijk mis gaat, en het antwoord daarop is ja. Prettig wake-end!

 

 

https://vimeo.com/127391702