Ladies Nights bij Down Under

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Alle dames en meisjes die willen leren wakeboarden of willen werken aan tricks kunnen aankomende maanden terecht bij Down Under. Van mei tot en met september wordt er elke maand een speciale ladies-night gehouden op zaterdagavond van 20:00 tot 22:00 onder begeleiding van wakeboardster Yasemin Tanriverdi. Voor slechts 27,50 per avond kun je meedoen aan deze clinics, inlcusief materiaal, en als je alle vijf de avonden meedoet betaal je slechts 115. De avonden worden afgesloten met een hapje en een drankje. Er zullen verschillende thema-avonden plaatsvinden, zo zal er in ieder geval één avond een pro-wakeboardster aanwezig zijn, worden er videos gemaakt en geanalyseerd, is er een fotoshoot, verkleedsessie, beach boy avond en op de laatste avond een competitie voor de deelnemers. Een of meerdere avonden zal ook hét dameswakeboard van dit moment te testen zijn: het Jobe Grace wakeboard. Deelnemers aan de clinic kunnen deze met korting aanschaffen bij WakeboardOnline. Bekijk hier de data en meer informatie. Aanmelden kan via [email protected].

 

Ladies night Down Under