De vrijdagmiddag videodump 3 juni 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Je zou het nu nog niet zeggen, maar morgen belooft het toch echt heel mooi weer te worden, dus dat betekent het water op! Woon je in de buurt van Rotterdam dan heb je dubbel geluk want morgen opent daar Project 7 Cablepark zijn deuren (masten) voor het publiek. Kom alvast in de stemming voor dit lekkere weekend met de volgende video’s! Wake Up Langenfeld zit er helaas alweer op, maar gelukkig hebben we de beelden nog, zoals deze van de O’Neill Kicker Contest . We serveren deze week ook kliekjes, wat overgebleven videomateriaal van Valdosta Wake Compound. Jobe rider Maxine Sapulette is er deze week ook bij met een edit van haar trip naar CWC. Als laatste een creatieve video van Matt Tonne: Not Again. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

https://vimeo.com/168405272