De vrijdagmiddag videodump 1 september 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Iedereen alweer lekker aan het werken/scholen? Fijn zo, want des te meer zin heb je dan in het weekend dat alweer voor de deur staat. Ondanks dat we met wat herfstachtige omstandigheden te maken hebben gehad lijkt het dit weekend prima weer voor watersport te worden. Uiteraard mag je van ons weer de wekelijkse boost verwachten met wakeboardvideo’s, en die staan dan ook klaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nieuwe edit van Aaron Gunn op zijn thuisstek. Hangtime is een term die iedere wakeboarder kent, en is nu ook de naam van een wedstrijd in Portlang, check hier de recap. Mike Dowdy is weer eens op pad geweest, deze keer naar the Great Lakes. En we sluiten de videodump met deze wakesurf edit ‘Lagoon Days’, waarin diverse world-class surfsters op een wakesurfer staan. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

https://vimeo.com/229889807