De vrijdagmiddag videodump 8 september 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Als wakeboarders houden we van water, maar we moeten het ook niet gaan overdrijven natuurlijk, de regen mag vandaag wel een standje lager. Helaas zien de voorspellingen voor het weekend er ook niet super uit, maar laten we hopen dat we nog een momentje kunnen pakken. Mensen de hun momentjes niet alleen gepakt, maar ook gefilmd hebben zie je in de videodump van deze week. Waxthat heeft de ‘Winch Tour’ in het leven geroepen en hier zie je de editie met Victor Salmon. Door met een ‘all girls’ edit van de de lokale dames van Turncable: Joelina Gerards, Lina Stoll en Lisa Tomasek. Shaun Murray had een paar Australiers op bezoek, die lagen lekker te chillen in de tube met Shaun achter de boot. Wat er allemaal als begeleidende tekst in deze Russische edit staat weten we niet, maar het is fijn om naar te kijken. Deze week een bonusvideo die je misschien al voorbij hebt zien komen, Dominik Hernler in Parijs!. Prettig weekend en tot volgende wake!