De vrijdagmiddag videodump 15 september 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De herfst lijkt extreem vroeg zijn intrede te hebben gedaan in Nederland, waar we vorig jaar nog konden genieten van een fijne nazomer in september zijn de vooruitzichten nu somber. Maar houdt dat ons tegen om dit weekend onze favoriete hobby te gaan beoefenen? Dat dacht ik niet! Deze week hebben we weer een serie video’s van medeboarders voor je klaarstaan. We beginnen met de Russische Roman Ovodov bij Hip-Notics. Vanuit Turkije vliegen we naar Miami, waar het nu wat onstuimiger is dan in deze edit van Ian Smith. Gehackt worden is niet fijn, tenzij je lokale Unit obstacle gehackt is. Dat is wat ze deden bij de tweede editie van LA Source Unit Hacks. Als laatste hebben we in de aanbieding een teaser van een sequel, het gaat dan om het vervolg op de bekende wakeboardfilm ‘The Coalition’. Prettig weekend en tot volgende wake!