TSVG gaat lang mee: recordpoging

geplaatst in: Algemeen | 0

MSN-bannerDit jaar bestaat de Waterskivereniging TSVG uit Harkstede 25 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat gebeurt op 2 en 3 juli aanstaande op passende wijze. De leden van TSVG zullen dan gaan proberen het Europees record afstandwaterskieen en -wakeboarden te gaan neerzetten. Ze zullen 12 uur lang hun rondjes gaan maken aan de kabelbaan van Break Out Grunopark in Harkstede. Meer informatie over de recordpoging kun je hier lezen.
 
TSVG gaat lang mee
 
Waterskivereniging TSVG uit Harkstede (vlakbij Groningen) bestaat dit jaar 25 jaar. Om dit met de leden te vieren zullen zij op 2 en 3 juli a.s. op het Grunopark in Harkstede het MSN Event organiseren. Het begint allemaal met een gezellige barbecue, waarna de leden het water op gaan om het Europees Record Afstand Waterskiën en Wakeboarden gaan neerzetten!
 
Gedurende 12 uren zullen zij als team hun rondes aan de kabelskibaan van Break Out Grunopark in Harkstede maken. De afstand die iedereen heeft afgelegd wordt vastgelegd in dit nieuw te vestigen record. Een groot gedeelte zal in het donker plaatsvinden, wat natuurlijk een unieke sfeer met zich meebrengt. Uiteraard zijn uitgebreide maatregelen genomen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen.
 
Deelname aan deze activiteit is alleen voor TSVG-leden mogelijk, maar iedereen is van harte welkom om te komen kijken hoe waterskivereniging TSVG uit Harkstede het Europees Record zal neerzetten! Alle informatie hierover is te vinden op http://tsvg.nl
 
Over TSVG
 
TSVG (TeleSki Vereniging Groningen) is opgericht op 28 januari 1986 en is één van de oudste kabelski- en wakeboardvereniging in Nederland. De vereniging heeft op dit moment ca. 70 leden van jong tot oud, van beginners tot leden die op nationale en internationale podiumplaatsen behalen. Wij werken ook samen met Sporthopper, onderdeel van het Huis voor de Sport Groningen, waarbij wij de jeugd voordelig laten kennismaken met het waterskiën.
 
De thuisbasis is al 25 jaar de kabelskibaan op het Grunopark te Harkstede, de kabelskibaan die door Nederlandse en Duitse waterskikampioenen wordt gekenmerkt als de “beste kabelskibaan in Nederland”!

Geef een reactie