De vrijdagmiddag videodump 14 juli 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een vrij natte week hopen we het dit weekend toch wat droger te houden zodat we lekker het water op kunnen (om daar vervolgens natuurlijk wel weer nat te worden). Uiteindelijk is je doel natuurlijk progressie en daar horen helaas wat crashes bij. Krijg alvast wat inspiratie voor je capriolen met de videodump van deze week! First up zijn de Shaka Bro’s met hun nieuwste edit ‘DiGiTaL. Vervolgens neemt Alex Aulbach je mee op een tripje naar Californië. We hebben hier nog niet veel edits vanuit Hongarije gehad, maar na het zien van deze video bij Central Wakeboard Park, hopen we dat er snel meer langskomt. Parks Bonifay sluit de week af, en dit keer niet met een wakeboardvideo, maar iets zonder plank. Prettig weekend en tot volgende wake!