Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn WakeboardOnline en wij willen u middels goed advies, uitstekende service en scherpe prijzen voorzien in wakeboard- en watersportartikelen waar u jarenlang plezier van heeft.

Ik ben Gerrit de Graaf en samen met met mijn vrouw Elise run ik de webshop van WakeboardOnline. Ik ben in 2005 begonnen met wakeboarden, in eerste instantie achter de boot, maar later achter de kabelbaan. Op dit moment is mijn 'thuisbaan' Waterski Zeumeren in Voorthuizen en daar ben ik dan ook vaak te vinden. Sinds ik in aanraking kwam met wakeboarden heb ik altijd een passie gehad voor de sport en ben vanuit die instelling de website www.wakeboardblog.nl begonnen, die nu onderdeel is van deze shop. Toen ik in 2011 de aanbieding kreeg om de bestaande webshop www.wakeboardonline.nl over te nemen heb ik niet lang getwijfeld en sinds 1 januari 2012 is dat een feit geworden. Sindsdien is er een trouw klantenbestand opgebouwd en hebben de we verouderde site begin 2014 goed aangepakt en vervangen door een frisse, moderne website.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met wakeboarden kan ik u voorzien in een goed advies. Ik weet waar (beginnende) wakeboarders tegenaan lopen en wat ze nodig hebben om verder te groeien in de sport. Ik krijg vaak de vraag of ik het zelf 'een beetje kan' en het antwoord daarop is dat ik geen pro ben, maar een prima brokje kan wakeboarden zowel op obstakels als met airtricks. 2014 was wat dat betreft een bijzonder jaar, daarin mocht ik bij het NK Cable Wakeboard een derde plek behalen in de categorie Masters en zelfs een eerste plek bij het Wakeskaten.

Het sterkste punt van WakeboardOnline is de service, en gelukkig vinden onze klanten dat ook. Verder proberen wij onze producten altijd aan te bieden tegen een eerlijke prijs en hebben wij het grootste assortiment wakeboard- en watersportartikelen van Nederland.

Heeft u advies nodig bij uw aankoop, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via info[at]wakeboardonline.nl of 088-555 33 98

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4! Bekijk de beoordelingen op www.trustpilot.nl.

Bankgegevens

ING-Bank: 4675546 t.n.v. De Graaf Multimedia
Iban: NL90INGB0004675546
Bic: INGBNL2A

KvK Gegevens

WakeboardOnline is een onderdeel van De Graaf Multimedia gevestigd te Bunschoten. De Graaf Multimedia staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Kvk nr: 67705758 en met BTW nr: NL172634660B01
 

Team Riders

Devi Sentrop

Joyce Donker

Gerrit de Graaf

Sammy Jo Wolbertsen

Adyen de Souza

Guido Fabrie

Arno Philips